title-02

AEGEE-Enschede

AEGEE-Enschede is dé open studentenvereniging van Enschede. Dit houdt in dat de vereniging geen ontgroening heeft en dat je op elk moment lid kan worden! Bij ons maak je vrienden voor het leven en door ons open karakter kan iedereen zijn plek vinden. Elke dinsdag en donderdag komen leden naar onze sociëteit Asterion, op de begane grond van de Pakkerij, om met elkaar te borrelen.

Ook kent AEGEE jaarclubs, disputen, commissies en genootschappen. Op deze manier heb je de mogelijkheid om iedereen te leren kennen en jezelf te ontplooien!

Als je voor AEGEE-Enschede kiest, kies je niet alleen voor een hele gezellige, open studentenvereniging met nieuwe vrienden in Nederland, maar wellicht ook in het buitenland. Met ruim 160 zusterverenigingen die zich door heel Europa bevinden, is er altijd wat te doen! Ben je geïnteresseerd? Kom dan vooral langs op onze kroeg!

Geen evenementen gevonden!

WIl jij de beste studententijd?

Door de verschillende verenigingsverbanden maak je makkelijk vrienden, waar je je hele leven op terug kunt vallen

Zonder ontgroening en hiërarchie zijn wij dé open gezelligheidsvereniging van Enschede

Zowel binnen Enschede als daarbuiten, in ons Europese netwerk, doe je ervaringen op die je nooit zult vergeten!

Sfeer proeven? Bekijk de foto's!

Tijdens de Kick-In zul je ons vaak tegenkomen op ons paviljoen, hier kun je altijd langskomen om vragen te stellen. Ook heeft AEGEE een heel programma tijdens de Kick-In, deze is hier te vinden.

Ook na de Kick-In is er tijd om de vereniging te leren kennen. Dit kan tijdens de HAIP, Het After Intro Programma. Meer informatie daarover kun je op deze pagina vinden. Je kunt je vrijblijvend inschrijven, zo blijf je geïnformeerd over de activiteiten die gaan komen en kun je altijd langskomen op de kroeg!

Kandidaatsbestuur 2020-2021

Met trots kondigen wij het kandidaatsbestuur 2020-2021 aan: Chiel Verstappen – President Arina van Rijswijk – Secretary Job Velthuis – Treasurer & European Affairs Florine

Lees verder »

Jaarclubs 2019

We hebben dit jaar vier nieuwe jaarclubs mogen verwelkomen bij AEGEE-Enschede! Na de eerste spetterende presentatie waren Jaarclubπ & Watu Wazuri officieel een jaarclub. Een

Lees verder »

Foto’s HAIP 2019

Klik hier voor de foto´s van de HAIP. Geniet lekker na met de foto´s van de activiteiten tijden Het After Intro Programma van AEGEE-Enschede!

Lees verder »

Volg ons